Meistä


Pohjalainen yrittäjyyshenki ja tahtotila tuoda kertyneet opit työhyvinvoinnista sekä terveyttä tukevasta harjoittelusta ja kuntoutuksesta kaikkien saataville saivat Tuiren ja Hannan yhdistämään osaamisensa ja perustamaan Bowellnessin.

Lue tarkemmin Bowellness-konseptin taustoista täältä.

Perustajien taustaa – Tuire Rinta

Hyvinvointialan pitkän linjan ammattilainen

Tuire on Masters in Sports Science, kouluttaja ja ammattivalmentaja. Hän on viimeiset 15 vuotta erikoistunut +50-ikäluokan liikunta- ja toimintakyvyn edistämiseen ja ylläpitoon. Tuiren erikoistumisala on tekonivelleikattujen pre- ja postoperatiivinen kuntoutus sekä lihaskuntoharjoittelu. Hän on kouluttautunut niin Suomessa kuin Yhdysvalloissa.

Tuiren tunnetuimmat julkaistut teokset ovat: Liiku ja Leiki, VK-kustannus, Ohjaamisen taito, Edita, Viikarit vauhdissa ja Ikiviikarin vipuvarret vetreiksi, SLA.

Työuraan on mahtunut niin järjestö-, seura- kuin yrittäjätyötä. Suomen Voimisteluliitto, Touhuvintti, Touhis ry, Spurtti ja BodyBow Oy. Pitkän työuransa aikana on ollut mahdollisuus nähdä lähes koko liikunta-alan kentän tarpeet. Yhteisöllisyys ja yhdessätekeminen on aina ollut Tuiren kantava ja eteenpäin vievä voima.

Perustajien taustaa – Hanna Rinta

Fysioterapiasta hyvinvointiteknologiaan ja start-up-innovaatioihin

Työ tekonivelkuntoutujien parissa jo 20 vuotta sitten sai vastavalmistuneen fysioterapeutin kyseenalaistamaan annettujen harjoitteiden tehokkuuden ja pohtimaan ratkaisuja ikääntyvien ja TULES-vaivoista kärsiven kuntoutukselle. Hannan kaupallinen osaaminen karttui kansainvälisessä hyvinvointiteknologiayrityksen myynnin ja tuotteistuksen tehtävissä, jossa Hanna oli mukana rakentamassa yritystä start-upista kansainväliseksi kasvuyhtiöksi.

Koko uransa ajan Hannan päätavoitteena on ollut auttaa hyvinvointialalla yrittäjiä menestymään omassa liiketoiminnassaan sekä mahdollistaa jokaiselle liikkujalle liikkeen ilo –  iästä riippumatta. Bowellness Oy kiteyttää täydellisesti tämän Hannan unelmaan.