Bowellness-valmennuskonsepti ammattilaisille

Bowellness-valmennuskonsepti on tarkoitettu hyvinvointialan ammattilaisille, kuten fysioterapeuteille ja personal trainereille sekä muille terveydenhuollon ja kuntoutusalan ammattilaisille. Asiakkaidesi hyvinvointia ja kuntoutusta mullistavaan valmennuskonseptiin sisältyy luotettavat ja laadukkaat liikkeet Bowellness-välineillä, säännölliset koulutukset, Bowellness-yhteisö ja tuki konseptin myyntiin.

Koulutettuna Bowellness-valmentajana käytössäsi on motivoiva harjoitteluohjelma liikkeineen, jotka palvelevat asiakkaidesi hyvinvointia aina akuutin kivun lievittämiseen asti. Bowellness-harjoittelu tarjoaa turvallista ja vaikuttavaa voima- ja kehonhuoltoharjoittelua kaiken tasoisille harjoittelijoille työikäisestä senioriin. Liikkeet soveltuvat sekä yksilö- että pienryhmävalmennukseen.

Koulutuksemme takaavat konseptin laadun ja osaamisesi kasvattamisen

Bowellness-valmentajakoulutukset ovat OMT-fysioterapeutin tai liikunta-ja kuntoutusalan ammattilaisten vetämiä koulutustilaisuuksia, joissa opit hyödyntämään Bowellness-välineitä sekä saat käyttöösi valmiin liikepankin. Bowellness-valmentajana pääset osallistumaan säännöllisiin koulutuksiimme, joiden lisäksi tarjoamme lisäkoulutuksia eritysryhmien haasteiden ratkomiseen (esim. AVH, sydänpotilaat, TULES). Koulutuksemme ovat tällä hetkellä live-koulutuksia. Tulevaisuudessa koulutukset tullaan tarjoamme myös online tai hybridi-koulutuksia. Koulutusten ajankohdat löydät etusivultamme.


Osaamista jo 35 vuoden takaa

Harjoitteluvälineinä käytetään suomalaista OMT-fysioterapeuttien ja liikunta-alan ammattilaisten kehittämää Bodybow-kaarta, puolapuita ja liikuteltavaa riipuntatankoa. Monelle hyvinvointialan ammattilaiselle Bodybow-kaari on tuttu jopa 35 vuoden takaa. Nyt konseptia on uudistettu ja modernisoitu uudella valmennuskonseptilla ja harjoitepankkikokonaisuudella. Konsepti ja harjoitteet mahdollistavat aivan uudenlaisen kaaren hyödyntämisen työhyvinvointiin sekä erilaiseen personal trainer- ja kuntoutusharjoitteluun. Lue lisää Bowellness-konseptin taustoista täältä.

Ryhdy Bowellness-valmentajaksi

Kasvata osaamistasi, kehitä työskentelytapojasi, palvele uusia asiakasryhmiä ja kasvata liiketoiminnastasi saatavia tuloja Bowellness-valmennuskonseptin avulla.

Bowellness-valmennuskonseptiin sisältyy:

  • Valmis valmennuskonsepti (harjoitteluohjelma ja liikepankki)
  • Säännölliset koulutukset
  • Lisäkoulutukset (erityisryhmät esim. sydänpotilaat, AVH, TULES)
  • Bowellness-yhteisön tapahtumat ja tuki
  • Myynnintuki ja sparraus

Bowellness-valmennuksia voit myydä olemassa oleville asiakkaillesi tai laajentaa liiketoimintasi käsittämään sinulle uusia erityisryhmiä.

Ota Bowellness-konsepti osaksi palveluitasi helposti avullamme!

Kasvata myyntiä ja lisää palveluvalikoimaasi !

Bowellness-valmennuskonseptin avulla

  • Voit tarjota konseptimme mukaista laadukasta pienryhmävalmennusta esimerkiksi harjoittamasi yksilövastaanoton lisäksi
  • Saat laajennettua asiakaskuntaasi (aina ikääntyvien kuntoutuksesta ja terveyden ylläpidosta työikäisten tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen huoltoon)
  • Saat tukea ja apua myyntiin Bowellnessin myynnin ammattilaisten avulla
  • Lisäät tulojasi valmiin konseptin avulla sekä Bowellness-harjoitteluvälineiden jälleenmyynnillä

Bowellness-valmennuskonsepti tuo uutta sisältöä liiketoimintaasi, helpottaa uusasiakashankintaa, luo pitkäaikaisia ja säännöllisiä asiakassuhteita sekä sitouttaa asiakkaasi entistä paremmin!

Liikkeet

Tule mukaan Bowellness-ammattilaiseksi!

Yhteisössämme ovat jo mm.:

BodyBow Oy

SalusPakila Oy

LeWell Oy

Piispalan Kurssi- ja leirikeskus

Volttitehdas – Spurtti Liikuntakeskus Oy

HUR Oy

HUR Deutschland

Dinox Oy

Bodybow Healthcare BV Nederland

Bowellness-välineet

Bodybow-kaari

Puolapuut

Riipuntatanko

Asiakkaiden palautteita

”Bowellness-tunneilla ei tarvitse jännittää sitä, osaako liikkeitä tehdä. Jokainen liike on luonteva, tehokas ja tuettu. Siirtymät liikkeestä toiseen ovat helppoja.

Turvallinen ja lempeä olo leviää harjoitellessa kehoon. Tunnin jälkeen tuntuu aina siltä kuin olisi ollut luxusspa-hoidossa.”

Bigi, 61 v

”Bowellnessin toiminnallinen harjoittelu on rentouttanut eri lihasryhmät ja innostanut säännölliseen harjoitteluun. Joinakin viikkoina käyn jumpalla jopa kaksi kertaa viikossa.”

Kosti, 68 v

”Kiitos Bowellness-harjoittelun olen taas mukana pelissä! Sain aivoinfarktin ja Bowellness-harjoittelu tehosi hyvinkin nopeasti. Toki kuntoutuminen on vaatinut paljon harjoittelua ja keskittymistä. Kun on luottavainen tunnelma ja hyvä fiilis, ei kuntoutus edes kuntoutukselta tunnu. Tästä hetkestä on jo neljä vuotta, mutta pidän kuntoani yllä edelleen Bowellness-treenillä.”

Uokki, 60+

”Joustoa, voimaa ja tasapainoa alkuverryttelyksi tiistaiaamun Bowellness-tunnilla. Harjoittelun monipuolisuus on motivoivaa ja ennen kaikkea kivaa. Bowellness-tunnille on pakko päästä joka viikko!”

Helinä, 65 v

”Bowellness-harjoittelu sopii kenelle vain! Ohjaaja ottaa huomioon iän tuomat vaivat tai esimerkiksi tehdyt polvi- tai lonkkaleikkaukset. Tunneilla harjoitetaan lihaskuntoa, liikkuvuutta, tasapainoa ja nauruhermoja. Kokeneen ohjaajan kanssa on turvallinen olo.”

Helena, 67 v

”Liikunnasta ei kannata tehdä itselleen pakkopullaa. Parhaat tulokset saadaan aikaan, kun harjoittelusta löytää itselleen todellista iloa ja gasellimaisen olon. Kiitos Bowellness!

Markus, 64 v